Playson sikrer svensk gambling sertifisering

I årevis har Playson blitt sett på som et viktig navn innenfor online kasino spillindustrien. Takket være deres tilnærming til spilling og deres ønske om å skape et mer etisk marked generelt, har Playson blitt et stort navn på tvers av den skandinaviske spill scenen spesielt. Det navnet vil sannsynligvis fortsette å øke i popularitet takket være innføringen av leverandøren i det svenske pengespillmarkedet.

Nylig annonserte selskapet at de har full sertifisering for å ta del i det svenske pengespillmarkedet. Som en av de mest aktive og blomstrende markedene i Europa, bør dette komme som liten overraskelse; Playson har lenge hatt ambisjoner om å fremme deres omfang og rekkevidde i Sverige og ulike andre nærliggende nasjoner.

Dette vil nå bety at de har lyktes å komme seg gjennom sikkerhets tilsynet som hvert selskap må passere hvis de ønsker en svensk lisens. Dette betyr at de er nå revidert for å ha en god nok standard i prosjektering, integrasjon, og produktledelse avdelinger. Fullt kompatibel med de nye endringer som trer i kraft, selskapet som produserer populære spill som Rise of Egypt kan nå begynne å ekspandere enda lenger over Sverige og, i fremtiden, andre store skandinaviske spillmarkeder.

Med så mange spill og alternativer å velge mellom, er det egentlig ingen tvil om hvor god Playson kan være. Deres kontinuerlige ekspansjon kan bare være en god ting for den større industrien siden kvaliteten topper seg ved deres tilstedeværelse.

Leave a Comment