Global Gaming rapporter betydelige tap, aksjen stiger

Etter endringen i hvordan den populære kasino plattformen Global Gaming opererer innenfor den svenske sfæren, er det blitt gjort oppmerksom på “mørke tider” faller på skjemaet. Den Stockholm-børsnoterte gruppen har gitt en midlertidig rapport for sine økonomiske resultater fra september 2019 til november 2019. Resultatene, skjønt, var ikke stor; inntektene var ned nær 75%, og selskapet produserte et driftstap på rundt SEK 37,6 m.

De har også gjort en etter skatt tap på rundt SEK 37 m, viser hvordan problemet med Sverige har forårsaket deres evne til å utføre sine roller som er ment å synke ned. Ting har ikke vært stor på tvers av året til dags dato, skjønt, med sine inntekter å ha falt bare under halvparten-slippe av hele 48%.

Dette har vært et tøft år for selskapet, med konstant frem og tilbake med sine svenske operasjoner forårsaker mye bestyrtelse. For øyeblikket er det ikke helt sikkert hva som skjer videre. Problemet har pågått en stund, og det er lite tegn til en oppløsning på horisonten for noen.

De mistet sin siste appell til den svenske gambling autoritet, og ble funnet at deres tvist ikke var sterk nok til å ha vedtaket reversert. Som det står, er det ingen klarhet i hva neste skritt skal være for Global Gaming – i hvert fall i Sverige.

Selv om selskapet er klart i en av sine mest utfordrende perioder i nyere tid, kan ting endre seg ganske raskt i den hektiske, høy intensitet verden av online spill.

Leave a Comment