Svensk spillautomat-spiller blir multimillionær på Mega Fortune™

NetEnt kasinospill har blitt litt av en gullgruve for folk som bruker hellet de har med seg til å tjene utrolige formuer. Enda en vinner har kommet over Mega Fortune™ spillautomaten deres. Svensken som spilte på LuckyBets.com klarte å vinne hele €6.63m når man inkluderer bonusen takket være Mega Millions bonusen tilbudt til NetEnt.

Denne utrolige gevinsten har hjulpet med å sikre en utrolig suksesshistorie for enda en NetEnt spiller. Antallet av skandinaviske vinnere i den siste tiden har vært imponerende og viser nok en gang hvor mye som kan vinnes på spillautomater.

Gevinsten er den største som har blitt utbetalt av Mega Fortune™ siden desember 2016 og markerer en stor seier for selskapet. Gevinsten var ikke bare en stor sum penger, men den bestod av en serie gevinster av typen NetEnt World Cup cash-giveaways. Spilleren selv sa at han bare var på en vanlig ferie og bestemte seg for å spille litt. Det lønnet seg definitivt, med tanke på at han nå er den stolte eieren av en utrolig sum penger.

Vi håper at de vet å nyte det. For NetEnt er det enda et formidabelt eksempel på de utrolige gevinstene man kan vinne på plattformen deres. Det utgjør ikke bare en utrolig forskjell for spillere å vite den potensielle størrelsen på gevinstene som er tilgjengelig, men det gir en ekstra tilfredsstillelse å spille når man vet at det står så mye på spill.

Leave a Comment