BetConstruct involvert i svensk spillindustri

Nå som den svenske gamblingindustrien fortsetter å gjennomgå en total forandring, har ny informasjon kommet frem. BetConstruct er nå på vei til Sverige i april, med mål om å snakke om de store endringene som trengs. Med markedet nylig regulert igjen, er det viktig at en klar plan er på plass for å sikre at dette kan gå bli gjennomført som det skal.

Ifølge BetConstruct sin Deputy og CEO Sergey Harutyunyan, kommer BetConstruct til å ta en nærmere titt på de store utfordringene som venter.

«Vi har deltatt på konferansen hvert år og er glade for å kunne være her igjen i år. Vi gleder oss over den nye reguleringen og mulighetene det vil bringe til de nordiske operatørene.»

«Sverige er et svært viktig marked for oss. Med stor fokus på kravene fastsatt av regelverket, jobber BetConstruct compliance teamet hardt for å posisjonere selskapet teknisk og regulatorisk på markedet.»

For øyeblikket er Svenska Spel og ATG de største markedslederne i Sverige. Målet er å prøve å åpne opp markedet, ved at rundt 40% av den svenske spillindustrien brukes på nett. Målet er å forsøke å lage et mer nøytralt, konkurransedyktig marked med BetConstruct som viktig aktør med oppgaven å få disse beslutningene gjennom.

For tiden er målet at de nye forskriftene skal tre i kraft 1. januar 2019. For svenske kasinospillere kan dette spille en viktig rolle for å sikre at det er rikelig med konkurranse fremover.

Leave a Comment